Hippe Stippen - 2,5 uur - €30,00

Artikel 1 van 9 Volgende

Kies jij tijdens deze workshop lekker voor verstand-op-nul stippen of wil je je uitleven op een uitdagender design? Deze workshop biedt voor ieder wat wils...

Deze workshop is prima geschikt voor iedereen, aangezien we het stippen in verschillende moeilijkheidsgraden aanbieden. De een vindt het allicht heerlijk zonder na te denken te kunnen stippen en vindt daarin zijn/haar rust. De ander stipt het liefst met puntje van de tong tussen de tanden en volledig geconcentreerd. Hoe dan ook, voor iedereen een stipstijl naar wens.

Er zal gestart worden met een uitleg van de verschillende mogelijkheden aan de hand van voorbeelden ter inspiratie. Er is keuze uit een bordje of 3 kleine schaaltjes. Mits de tijd het toelaat kan er tegen bijbetaling meer bijgemaakt worden. 

Op speciaal verzoek kan er tijdens de workshop ook een etagère versierd worden. Dit kost dan €40,00 per persoon en de workshop duurt dan 3 uur ipv 2,5 uur.

Let op! De kunstwerkjes dienen thuis na het drogen (24 uur) nog afgebakken te worden, 45 minuten bij 150 graden, waarbij het kunstwerk tijdens het opwarmen en het afkoelen in de oven staat. 

Kosten: €30,00 inclusief alle materialen. 

Minimum aantal deelnemers: 4

Wil je thuis zelf aan de slag, dan kan je de verschillende materialen hier bestellen.

Gastenboek

  • 24-07-2019 - Goede service, had 3 bollen vergeten in mijn winkelwagen te...  lees meer
  • 14-11-2017 - Inmiddels een tweede bestelling in huis. Net als de eerste...  lees meer
  • 12-02-2017 - Zaterdag 11 februari, met mijn zus op de Creabeurs in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 CreActivity | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel