Crazy Cookies - deluxe - 3,5 uur - €42,50

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende

Leef je uit met koekjes decoreren!

De taarten en cupcakes rage heb ik aan me voorbij laten gaan, maar koekjes decoreren daarentegen is echt wel heel leuk en verslavend om te doen!

Kijk maar eens op Pinterest, er gaat een wereld voor je open... Laat je niet gek maken door deze prachtige voorbeelden, zij zijn veelal door erg ervaren dames en heren gemaakt. Toch kan je als beginneling al hele mooie dingen doen met royal icing. 

De te versieren koekjes (6-8 stuks) en basis royal icing liggen voor jullie klaar bij aanvang van de workshop. We beginnen dan met uitleg en tips over de te gebruiken / bakken koekjes en hoe te werken met royal icing in verschillende consistenties. Daarna gaan we verder met het kleuren en aanmaken van de royal icing, zodat we kunnen gaan decoreren. Er volgt een korte demonstratie om de techniek uit te leggen en dan kan je lekker zelf aan de slag.

De prijs voor deze workshop bedraagt €42,50. Dit is inclusief alle materialen en koekjes binnen een bepaald thema. Denk hierbij aan 'liefde' (voor een vrijgezellenfeest), 'geboorte' (voor een babyshower) of 'high tea'. Ik spreek graag met je/jullie van tevoren de mogelijkheden door.

Wat is nu het verschil tussen de basis en uitgebreide workshop Crazy Cookies?

In de basis variant ligt de nadruk op het versieren van de koekjes. Er is geen uitleg over het te gebruiken deeg van de koekjes of over de royal icing. Nadruk ligt op het plezier van het versieren! Natuurlijk hebben we dat plezier in de uitgebreide workshop ook, maar dan krijg je meer (technische) achtergrond informatie, voor als je dit bijvoorbeeld thuis ook wilt gaan doen.

Deze workshop duurt 3,5-4 uur en kost 42,50 euro.

Minimum aantal deelnemers: 4 

Gastenboek

  • 24-07-2019 - Goede service, had 3 bollen vergeten in mijn winkelwagen te...  lees meer
  • 14-11-2017 - Inmiddels een tweede bestelling in huis. Net als de eerste...  lees meer
  • 12-02-2017 - Zaterdag 11 februari, met mijn zus op de Creabeurs in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2020 CreActivity | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel